Partners

I januari 2020 flyttade jag in i nya och ändamålsanpassade lokaler på Furutorpsgatan 2 i Östersund tillsammans med mina ”partners in crime” Emelie Strand kommunikation och Nestorville Reklambyrå.

Från ett helt tomt skal hade vi  förmånen att tillsammans med Diös få skräddarsy allt – från golvlisterna i metall till stans fräckaste konferensrum och spotlightsen i det sex meter höga taket!

Under samma tak finns nu ett komplett erbjudande från foto och film till reklambyrå och copywriting/produktionsbyrå.

För ensam är inte stark.
”Strands” + Nestoville = Sant!

Strand Kommunikation

Emelie Strand har jobbat med kommunikation i drygt 20 år. På det stora bolagets inhouse-byrå, på den statliga myndighetens kommunikationsavdelning, på pr-byrån, på reklambyrån och sedan sju år tillbaka som egenföretagare. Titlarna har varierat men syftet har varit detsamma; att producera tydlig kommunikation med en utvald målgrupp. 

Emelie är en otroligt bred och kompetent copywriter vars styrka är att skapa en helhet av det som spretar och få intrycken att hänga ihop. Oavsett om det det gäller text för print eller sökmotoranpassad text för hemsidor.

Nestorville Reklambyrå

En komplett reklambyrå som levererar riktigt bra och effektiv grafisk form och kommunikation för alla kanaler. Vi skapar logotyper och grafiska profiler, bygger hemsidor och nyhetsbrev, designar appar, sköter och producerar innehåll till alla sociala kanaler, skapar rörlig grafik, producerar trycksaker, mässmaterial och fordonsdekor samt olika typer av illustrationer.

Vi jobbar efter en idé om att vara ”snabbare, smidigare och bättre”. Med hög engagemangsnivå försöker vi alltid överträffa våra kunders förväntningar, både gällande kvalitet och leveranstid. Vi tar inte på oss ett uppdrag med mindre än att vi vet att vi kan leverera något vi själva är stolta över och kan stå för.

Hos Nestorville hittar du Anders Nilsson, ägare, och Magnus Werme.